Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Wieringerwerf - zorgproducten
Thuiszorgwinkel
Thuiszorgwinkel voor betrouwbaar en goedkoop winkelen - homepage tijdelijk. meta_description
http://www.thuiszorgwinkel.nl
Gerelateerd
 • Motten bekijken in het Robbenoordbos
  Altijd als eens ?s nachts in het bos willen zijn en de wondere wereld van nachtvlinders willen beleven? Komende zondag is het weer zover in het Robbenoordbos. 
 • Vier hectare bos als compensatie voor windturbines in Robb..
  Nuon wil samen met ECN in Petten en het Windcollectief Wieringermeer 4 windmolens plaatsen in het Robbenoordbos ten oosten van de A7 bij Wieringerwerf. Om dat te kunnen doen moeten zij ter compensatie 4 hectare bos aanleggen. Dat gebeurt op een perceel ten westen van de snelweg dat in het verleden voor landbouw werd gebruikt. Ook dient de waterhuishouding in het Robbenoordbos te worden verbeterd. Die afspraken hebben de initiatiefnemers met de provincie Noord-Holland gemaakt in een conceptovereenkomst over natuurcompensatie. De werkzaamheden zullen naar schatting bijna 300.000 euro gaan kosten en moeten binnen 2 jaar na de start van de bouw van de windmolens zijn afgerond.
 • Politie zoekt 38-jarige man vanwege dodelijk misdrijf vrou..
  In verband met een ernstig misdrijf aan de Oudedijk, waarbij een 43-jarige vrouw om het leven kwam, is de politie op zoek naar een 38-jarige mannelijke verdachte uit Rotterdam. Dit meldt de politie zondagavond.
 • Roxanne (17) uit Wieringerwerf vermist
  De 17-jarige Roxanne de Vries uit Wieringerwerf wordt sinds 3 augustus vermist.
 • Sport Café Ron de Roos Zuiderzeehal
  Dokter Tamsmalaan 1, Wieringerwerf
 • Spectaculaire nieuwjaarsopruiming bij Keukenhof Keukens
  De keuken is het hart van het huis, wordt wel gezegd. Een keuken moet passen bij jouw smaak, gezinssituatie, manier van koken en interieur. Bij Keukenhof Keukens
 • Wielrenner Lindeman vierde in Ronde van Groningen
  WIELRENNEN - Adrie Lindeman uit Assen is vierde geworden in de Ronde van Groningen. Hij maakte deel uit van een kopgroep van zes man, met daarin ook Lars Horring uit Valthe.
 • Informatiebijeenkomst op 23 maart 2015 over netuitbreiding..
  Op 23 maart 2015 organiseert de provincie Noord-Holland een informatieavond over de Netuitbreiding in de kop van Noord-Holland. Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben het Ontwerp van het ...
 • Automobilist ramt café in Wieringerwerf
  Een Poolse automobilist heeft zondagavond café Tommy's aan het Ingenieur Smedingplein in Wieringerwerf geramd.